Portfolio

Verbakel Metaaldesign maakt uw idee tot werkelijkheid. U kunt voor diverse projecten bij ons terecht, waarbij stalen deuren en trappen tot ons specialisme behoren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Benieuwd naar wat Verbakel Metaaldesign voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op!

Trappen

De trappen van Verbakel Metaaldesign vormen een waar kunstwerk in uw huis of kantoorpand. Voor een strakke, moderne en luxueuze uitstraling. Met behulp van een gedetailleerde 3D tekening worden uw wensen vooraf in beeld gebracht, waarna de trap speciaal voor u wordt gemaakt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

View details

Stalen deuren

De deuren van Verbakel Metaaldesign geven een moderne, industriƫle touch aan uw woning of kantoorpand. Voor een strakke en ruimtelijke uitstraling met een mooie lichtinval. De deuren worden volledig op maat en naar wens gemaakt. Wij bieden de volgende varianten:
Taatsdeuren – Schuifdeuren – Buitendeuren – Scharnierdeuren
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

View details

MetaalDesign

Unieke ontwerpen, ambachtelijk gemaakt, waarbij de details ervoor zorgen dat het een echte eyecatcher is. Verbakel Metaaldesign van ontwerp tot montage uw wens staat centraal.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

View details