Skip to content

Project 034 – Helmond

Moderne Betonnen Bloktrap met Stalen Elementen in Helmond

In een moderne woning in Helmond, gekenmerkt door uitgebreid gebruik van glas, staat een opvallende betonnen bloktrap, ontworpen door Erik Aart van EEA. Deze trap combineert de robuustheid van beton met de elegantie van massief staal, en is een toonbeeld van modern minimalistisch design. Dankzij de keuze voor staal kon voor de trapboom en leuning de fijnste profielen worden gebruikt, wat het geheel een luchtige uitstraling geeft.

Centraal geplaatst in de woonkamer/keuken, vormt de trap niet alleen een praktische verbinding tussen de verdiepingen maar ook een visueel middelpunt. Het lichte beton van de treden contrasteert mooi met de trapboom en leuning/balustrade, die zijn afgewerkt in RAL 7009 fijnstructuur poedercoating. Deze kleurkeuze versterkt het minimalistische karakter en zorgt voor een harmonieuze integratie met de rest van het interieur.

Deze betonnen bloktrap in Helmond is een perfect voorbeeld van hoe moderne architectuur en interieurdesign elkaar kunnen versterken. Het project illustreert de expertise van Erik Aart en zijn vermogen om innovatieve ontwerpen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, passend binnen de context van een hedendaagse woning.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.