Skip to content

Engineering

Engineering

Bij Verbakel Metaaledesign zijn we trots op onze uitgebreide technische expertise en ons gebruik van geavanceerde software om de beste engineering services te bieden. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van Ansys SpaceClaim om nauwkeurige en gedetailleerde 3D-tekeningen te maken en Ansys Discovery om sterkteberekeningen uit te voeren en onze producten te optimaliseren.

 

Maar onze engineering services gaan verder dan alleen technische tekeningen en berekeningen. We willen onze klanten ook een realistisch beeld geven van hoe hun product er uiteindelijk uit zal zien. Daarom maken we gebruik van Keyshot, een softwareprogramma voor het maken van foto-realistische afbeeldingen en animaties van onze ontwerpen. Hiermee krijgen onze klanten een realistisch beeld van hoe hun product eruit zal zien voordat het in productie gaat.

 

Of het nu gaat om het tekenen en berekenen van stalen trappen, deuren en interieurprojecten of om andere producten, Verbakel Metaaledesign is er trots op om onze klanten hoogwaardige engineering services te bieden, ondersteund door de nieuwste technologieën en software.

Projecten

Zwevende trap  Een zwevende trap met eikenhouten treden en een...
Een kast met een stalen frame en houten panelen is...
Engineering: Stalen kwart trap Een stalen trap met houten treden...
Trap, deur en kozijn  Bij dit project is er gekozen...
Stalen deuren en kozijnen Stalen deuren en kozijnen zijn een...
Schoorsteenkap  Een aluminium schoorsteen kap is een mooie manier om...
Spiltrap Een stalen wenteltrap is een populair ontwerp in architectuur...