Skip to content

Engineering: Stalen kwart trap

Engineering: Stalen kwart trap

Een stalen trap met houten treden en gehard glas kan een geweldige aanvulling zijn op elk modern interieur. Dit specifieke project is ontworpen met een balustrade van gehard glas die volledig is weggewerkt in de stalen trapbomen en stalen trapleuningen. Hierdoor ontstaat er een strak en modern ontwerp met een open en ruimtelijk gevoel.

Het tekenwerk voor dit project is uitgevoerd met behulp van Ansys Spaceclaim, waardoor het ontwerp tot in detail nauwkeurig is uitgewerkt. De sterkteberekeningen zijn uitgevoerd met behulp van Ansys Discovery Live, waardoor er een veilige en duurzame constructie is ontstaan.

Verschillende onderdelen zijn gebruikt bij dit ontwerp, waaronder stalen trapbomen van 10mm dik staalplaat en massief eiken treden. Deze combinatie zorgt voor een stevige en duurzame trap die jarenlang meegaat.

Een bijzonder aspect van dit project is het gebruik van gebogen veiligheidsglas dat volledig is weggewerkt in de stalen trapbomen en stalen trapleuningen. Dit zorgt voor een veilige en duurzame balustrade die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch bijdraagt aan het ontwerp.

De balustrade is voorzien van gehard veiligheidsglas, wat zorgt voor extra veiligheid en duurzaamheid. Het resultaat is een moderne, veilige en functionele trap die een prachtige toevoeging is aan elk interieur.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.