Skip to content

Deuren & kozijnen

Deuren & kozijnen

Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Uitstraling en elegantie, maar ook vakmanschap. Stalen deuren en kozijnen voor verschillende toepassingen, hoogwaardig en tot in detail afgewerkt. Engineering, produceren en monteren; alles onder één dak.

Stalen deuren

De stalen deuren van Verbakel Metaaldesign geven een moderne, industriële touch aan uw woning of kantoorpand. Voor een strakke en ruimtelijke uitstraling met een mooie lichtinval. De deuren worden volledig op maat en naar wens gemaakt. U kunt bij ons terecht voor taatsdeuren. schuifdeuren en scharnierdeuren.
stalendeur1

Stalen brandwerende deuren

De brandwerende stalen deuren van Verbakel Metaaldesign dragen bij aan de gestelde veiligheidseisen en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Tegelijkertijd zorgen ze voor de gewenste luxe sfeer in de ruimte. Verbakel Metaaldesign bewijst hiermee dat veiligheid en schoonheid goed samen kunnen gaan. Unieke deuren die toepasbaar zijn in elk interieur en in elk gebouw. Afhankelijk van de aard van een project kan een brandwerende deur aan verschillende eisen voldoen. Onze brandwerende deuren zijn succesvol getest op de strikte Europese EN 1634-1 en EN 1364-1 normen. Door de gebruikte systemen is het ook mogelijk om te komen tot rookwerende, geluidwerende, inbraakwerende en kogelwerende oplossingen.
foto iso deur

Geïsoleerde stalen buitenpuien

Met thermisch geïsoleerde stalen buitenpuien behoudt u het slanke beeld en de moderne uitstraling aan uw woning of gebouw, maar kan ook de veiligheid en isolatiewaarde gerealiseerd worden. Hiermee behoort het vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes. De profielsystemen die wij hiervoor onder andere gebruiken zijn van Forster, Jansen en rp-technik.
Geisoleerde stalen deuren