Skip to content

Deuren & kozijnen

Deuren & kozijnen

Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Uitstraling en elegantie, maar ook vakmanschap. Stalen deuren en kozijnen voor verschillende toepassingen, hoogwaardig en tot in detail afgewerkt. Engineering, produceren en monteren; alles onder één dak.

Stalen deuren

De stalen deuren van Verbakel Metaaldesign geven een moderne, industriële touch aan uw woning of kantoorpand. Voor een strakke en ruimtelijke uitstraling met een mooie lichtinval. De deuren worden volledig op maat en naar wens gemaakt. U kunt bij ons terecht voor taatsdeuren. schuifdeuren en scharnierdeuren.
stalendeur1

Aluminium Ramen & Deuren

Aluminium kozijnen, deuren en schuifdeuren van Akotherm vormen de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Met een focus op hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Of het nu gaat om woningen, kantoren of commerciële ruimtes, de aluminium oplossingen van Akotherm bieden een veelzijdige en moderne uitstraling die naadloos past in diverse architecturale concepten. Onze producten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voldoen ook aan strenge normen voor veiligheid en prestaties. Onze aluminium oplossingen kunnen worden aangepast aan specifieke projectvereisten. Of het nu gaat om thermische isolatie, geluidswering, inbraakbeveiliging of zelfs kogelwerende eigenschappen, Akotherm biedt maatwerkoplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Ontdek de mogelijkheden van Akotherm aluminium kozijnen, deuren, schuifdeuren en vliesgevels voor een vlekkeloze integratie in elk interieur en elk gebouw.
Aluminium kozijnen van Akotherm

Geïsoleerde stalen buitenpuien

Met thermisch geïsoleerde stalen buitenpuien behoudt u het slanke beeld en de moderne uitstraling aan uw woning of gebouw, maar kan ook de veiligheid en isolatiewaarde gerealiseerd worden. Hiermee behoort het vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes. De profielsystemen die wij hiervoor onder andere gebruiken zijn van Forster, Jansen en rp-technik.
Thermisch onderbroken stalen profielen van Forster