Skip to content

Deuren & kozijnen

Deuren & kozijnen

Exclusieve Deuren en Kozijnen

Verbakel Metaaldesign biedt maatwerk in deuren en kozijnen, variërend van stijlvolle stalen binnendeuren tot geïsoleerde, thermisch onderbroken varianten. Onze samenwerking met topmerken als Forster, Jansen, en RP-Technik verzekert diversiteit en kwaliteit in elk ontwerp.

Aluminium Opties: Als voordelig alternatief introduceren we aluminium deuren en kozijnen van Akotherm, die esthetiek en isolatie naadloos combineren tegen een aantrekkelijke prijs.

Maatwerk met Precisie: Ons team werkt nauwgezet samen met klanten om persoonlijke en functionele deuroplossingen te creëren. Onze expertise garandeert dat elke deur en elk kozijn niet alleen voldoet aan uw functionele eisen, maar ook een visueel statement maakt.

Kwaliteit door Samenwerking: Dankzij onze samenwerking met vooraanstaande leveranciers leveren we producten van topkwaliteit, die esthetiek en prestatie harmonieus verenigen.

Kies voor Verbakel Metaaldesign voor deuren en kozijnen die uw ruimte transformeren met vakmanschap, innovatie, en stijl.

Stalen deuren

Bij Verbakel Metaaldesign specialiseren we ons in het creëren van op maat gemaakte stalen deuren en kozijnen die niet alleen voldoen aan alle eisen en normen, maar ook een unieke toevoeging zijn aan elk interieur. Ons vakmanschap en oog voor detail maken elke deur en elk kozijn tot een statement van stijl en functionaliteit. Exclusief Beslag van Topmerken Wij kiezen voor onze deuren bewust voor het beslag van de hoogste kwaliteit, afkomstig van gerenommeerde merken zoals Argenta en FritsJurgens. Deze partners staan bekend om hun duurzaamheid en innovatieve ontwerpen, wat ons in staat stelt om deuren te creëren die niet alleen prachtig zijn, maar ook een leven lang meegaan. Op Maat Gemaakt voor U Wat Verbakel Metaaldesign echt uniek maakt, is onze toewijding aan maatwerk. Elk project wordt van begin tot eind door ons ontworpen en vervaardigd, waardoor we volledige controle hebben over de kwaliteit en het eindproduct volledig afstemmen op uw wensen en de stijl van uw ruimte. Of u nu kiest voor schuifdeuren, taatsdeuren, of traditionele deuren met kozijnen, wij zorgen ervoor dat uw deur perfect past en functioneert. Diverse Profielen voor Elke Stijl Ons brede assortiment aan profielen, waaronder HOP, Forster, en RP-Technik, stelt ons in staat om een breed scala aan esthetieken en functionaliteiten aan te bieden. Daarnaast hebben we de capaciteit om eigen unieke profielen te ontwikkelen, wat ons de mogelijkheid geeft om werkelijk unieke deuren te creëren die u nergens anders vindt. Bij Verbakel Metaaldesign gaat het niet alleen om de deur zelf, maar om de ervaring en de toegevoegde waarde die het brengt aan uw woning of bedrijfspand. Kies voor ons en laat zien dat details ertoe doen. Ontdek de perfectie van maatwerk in stalen deuren en kozijnen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken.
Stalen kozijn en taatsdeur

Geïsoleerde stalen buitenpuien

Met thermisch geïsoleerde stalen buitenpuien behoudt u het slanke beeld en de moderne uitstraling aan uw woning of gebouw, maar kan ook de veiligheid en isolatiewaarde gerealiseerd worden. Hiermee behoort het vanuit milieuoverweging tot één van de beste productkeuzes. De profielsystemen die wij hiervoor onder andere gebruiken zijn van Forster, Jansen en rp-technik.
Thermisch onderbroken stalen profielen van Forster

Aluminium Ramen & Deuren

Aluminium kozijnen, deuren en schuifdeuren van Akotherm vormen de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Met een focus op hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Of het nu gaat om woningen, kantoren of commerciële ruimtes, de aluminium oplossingen van Akotherm bieden een veelzijdige en moderne uitstraling die naadloos past in diverse architecturale concepten. Onze producten zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voldoen ook aan strenge normen voor veiligheid en prestaties. Onze aluminium oplossingen kunnen worden aangepast aan specifieke projectvereisten. Of het nu gaat om thermische isolatie, geluidswering, inbraakbeveiliging of zelfs kogelwerende eigenschappen, Akotherm biedt maatwerkoplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Ontdek de mogelijkheden van Akotherm aluminium kozijnen, deuren, schuifdeuren en vliesgevels voor een vlekkeloze integratie in elk interieur en elk gebouw.
Aluminium kozijnen van Akotherm