Skip to content

Diensten

Onze diensten

Verbakel Metaaldesign maakt uw idee tot werkelijkheid. U kunt voor diverse projecten bij ons terecht, waarbij stalen deuren en trappen tot ons specialisme behoren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Benieuwd naar wat Verbakel Metaaldesign voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op!

Welkom bij Verbakel Metaaldesign Zoek je iets bijzonders? Bij Verbakel Metaaldesign maken we trappen die gezien mogen worden. Of het nou voor in een woning is je kantoor, je winkel of een ander bouwproject, wij leveren maatwerk dat indruk maakt. Trappen die Passen, Waar Dan Ook Elke ruimte is uniek. Daarom luisteren we goed naar je wensen, of het nou om een huis, kantoor, winkel of een grootschalig bouwproject gaat. We zorgen voor een trap die niet alleen functioneel is, maar ook echt iets toevoegt aan je ruimte. Waarom Verbakel Metaaldesign?
  • Veelzijdig: We maken trappen voor elke situatie.
  • Kwaliteit: Alleen het beste materiaal is goed genoeg voor jouw trap.
  • Expertise: Onze vakmensen combineren ervaring met innovatie.
  • Persoonlijke Service: We staan naast je, van idee tot realisatie.
Laat je Inspireren Ons portfolio spreekt voor zich. Van moderne kantoren tot gezellige thuisruimtes, we hebben het allemaal gedaan. Laat je inspireren door ons werk. Begin Aan Jouw Project Heb je een idee voor een trap? Of je nu al precies weet wat je wilt of nog wat advies nodig hebt, wij staan klaar. Neem contact op en laten we samen iets moois maken.
Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Uitstraling en elegantie, maar ook vakmanschap. Stalen deuren en kozijnen voor verschillende toepassingen, hoogwaardig en tot in detail afgewerkt. Engineering, produceren en monteren; alles onder een dak.
Sommige projecten zijn anders dan het gangbare werk. Verbakel Metaaldesign weet altijd de perfecte balans te vinden. Zowel technisch als esthetisch gaan wij tot het uiterste. Engineering, produceren en monteren; alles onder één dak.
Bij Verbakel Metaaledesign zijn we trots op onze uitgebreide technische expertise en ons gebruik van geavanceerde software om de beste engineering services te bieden. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van Ansys SpaceClaim om nauwkeurige en gedetailleerde 3D-tekeningen te maken en Ansys Discovery om sterkteberekeningen uit te voeren en onze producten te optimaliseren. Maar onze engineering services gaan verder dan alleen technische tekeningen en berekeningen. We willen onze klanten ook een realistisch beeld geven van hoe hun product er uiteindelijk uit zal zien. Daarom maken we gebruik van Keyshot, een softwareprogramma voor het maken van foto-realistische afbeeldingen en animaties van onze ontwerpen. Hiermee krijgen onze klanten een realistisch beeld van hoe hun product eruit zal zien voordat het in productie gaat. Of het nu gaat om het tekenen en berekenen van stalen trappen, deuren en interieurprojecten of om andere producten, Verbakel Metaaledesign is er trots op om onze klanten hoogwaardige engineering services te bieden, ondersteund door de nieuwste technologieën en software.