Skip to content

Diensten

Onze diensten

Verbakel Metaaldesign maakt uw idee tot werkelijkheid. U kunt voor diverse projecten bij ons terecht, waarbij stalen deuren en trappen tot ons specialisme behoren. Op deze pagina vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Benieuwd naar wat Verbakel Metaaldesign voor u kan betekenen? Neem vooral contact met ons op!

Elke trap is een uniek stukje vakmanschap in uw bedrijfspand, kantoor of huis. Onze exclusieve trappen en balustrades worden opgebouwd uit verschillende hoogwaardige materialen. Engineering, produceren en monteren; alles onder één dak.
Met staal haalt u iets bijzonders in huis. Uitstraling en elegantie, maar ook vakmanschap. Stalen deuren en kozijnen voor verschillende toepassingen, hoogwaardig en tot in detail afgewerkt. Engineering, produceren en monteren; alles onder een dak.
Sommige projecten zijn anders dan het gangbare werk. Verbakel Metaaldesign weet altijd de perfecte balans te vinden. Zowel technisch als esthetisch gaan wij tot het uiterste. Engineering, produceren en monteren; alles onder één dak.
Bij Verbakel Metaaledesign zijn we trots op onze uitgebreide technische expertise en ons gebruik van geavanceerde software om de beste engineering services te bieden. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van Ansys SpaceClaim om nauwkeurige en gedetailleerde 3D-tekeningen te maken en Ansys Discovery om sterkteberekeningen uit te voeren en onze producten te optimaliseren. Maar onze engineering services gaan verder dan alleen technische tekeningen en berekeningen. We willen onze klanten ook een realistisch beeld geven van hoe hun product er uiteindelijk uit zal zien. Daarom maken we gebruik van Keyshot, een softwareprogramma voor het maken van foto-realistische afbeeldingen en animaties van onze ontwerpen. Hiermee krijgen onze klanten een realistisch beeld van hoe hun product eruit zal zien voordat het in productie gaat. Of het nu gaat om het tekenen en berekenen van stalen trappen, deuren en interieurprojecten of om andere producten, Verbakel Metaaledesign is er trots op om onze klanten hoogwaardige engineering services te bieden, ondersteund door de nieuwste technologieën en software.