Skip to content

Over ons

Over Verbakel Metaaldesign

Welkom bij Verbakel Metaaldesign.

Met trots zetten wij ons vakmanschap in om een breed scala aan producten te creëren, variërend van functionele tot artistieke designs. Onze passie voor metaalbewerking en ons streven naar perfectie liggen aan de basis van elk project dat we ondernemen.

Wat We Doen

Bij Verbakel Metaaldesign specialiseren we ons in het ontwerpen en vervaardigen van:

  • Trappen van Staal en Hout: Elke trap is een meesterwerk, ontworpen om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn.
  • Stalen Binnendeuren en Kozijnen: Wij bieden elegante oplossingen die elke ruimte transformeren en verrijken.
  • Geïsoleerde Stalen Deuren en Kozijnen: Perfect voor wie op zoek is naar stijl zonder in te leveren op energie-efficiëntie.
  • Geïsoleerde Aluminium Buitendeuren en Kozijnen: Duurzame en onderhoudsvriendelijke opties voor een moderne uitstraling.
  • Unieke Projecten: Van RVS, messing of koperen keukens en kasten tot diverse frames voor uiteenlopende toepassingen en zelfs beloopbaar glas, geen project is te complex.

Onze Kracht

Een van onze grootste krachten is het gebruik van 3D-tekeningen in de ontwerpfase. Voordat we beginnen met de productie, zorgen we ervoor dat onze klanten een duidelijk beeld hebben van het eindresultaat. Deze visualisaties bieden niet alleen een realistische kijk op het ontwerp, maar stellen ons ook in staat om samen met de klant eventuele aanpassingen te maken voordat het echte werk begint. Dit proces garandeert tevredenheid en precisie in elk project dat we aanpakken.

Bij Verbakel Metaaldesign combineren we traditioneel vakmanschap met moderne technologie om unieke metaaloplossingen te creëren. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt ons de ideale partner voor al uw metaaldesign behoeften. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitstraling, een praktische of artistieke toepassing, wij brengen uw visie tot leven. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen en hoe we samen uw ruimte kunnen transformeren.

Onze projecten