Skip to content

Engineering: Stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren en kozijnen zijn een populaire keuze voor zowel residentiële als commerciële gebouwen vanwege hun duurzaamheid, esthetiek en veiligheid. In dit project is gekozen voor stalen kokers van 50x20mm en gelaagd veiligheidsglas om een ​​moderne en stijlvolle uitstraling te creëren.

Het tekenwerk voor dit project is uitgevoerd met Ansys Spaceclaim, waardoor het ontwerp tot in detail nauwkeurig is uitgewerkt. Vervolgens zijn er afbeeldingen gemaakt met behulp van Keyshot, zodat de klant een goed beeld kreeg van het eindresultaat.

Bij dit project zijn verschillende onderdelen gebruikt, zoals glaslijsten die zijn laser gesneden uit staalplaat van 2mm. Dit geeft een strak en modern uiterlijk aan de deuren en kozijnen.

Het taatsdeur systeem van Fritsjurgens system M+ is gebruikt om de deuren soepel te laten openen en sluiten. Dit systeem zorgt voor een probleemloze werking en past perfect bij het moderne ontwerp.

Om ervoor te zorgen dat de stalen deuren en kozijnen passen bij de stijl van het gebouw, zijn ze gepoedercoat in zwart fijnstructuur. Dit zorgt voor een sterke, duurzame en weerbestendige afwerking.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.