Skip to content

Engineering: Zwevende Trap

Zwevende trap 

Een zwevende trap met eikenhouten treden en een stalen structuur die volledig is weggewerkt. Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van Ansys SpaceClaim om de trap te tekenen en de optimale constructie te ontwerpen. Met Ansys Discovery hebben we gekeken of de trap sterk genoeg is.

Vervolgens hebben we de afbeeldingen van de trap gemaakt met Keyshot. Hierdoor konden we de klant een realistisch beeld geven van hoe de trap eruit zou komen te zien voordat we begonnen met de productie. De foto-realistische afbeeldingen hebben ook geholpen om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen.

De zwevende trap heeft een stalen structuur die volledig is weggewerkt onder de eikenhouten treden, wat een prachtig visueel effect creëert. De trap wordt verder aangevuld met een balustrade van gehard glas, wat zorgt voor een strak en modern design.

Bij Verbakel Metaaledesign zijn we trots op onze engineering services en ons gebruik van geavanceerde software zoals Ansys SpaceClaim en Keyshot. Of het nu gaat om het ontwerpen van stalen trappen, deuren, interieurprojecten of andere producten, we streven altijd naar het leveren van de hoogste kwaliteit en het creëren van unieke en innovatieve designs.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.