Skip to content

Project 028 – Mierlo

Stalen Middenboom Trap met Eiken Treden in Woonhuis

In de entreehal van een modern huis staat een stalen middenboom trap, op maat gemaakt door Verbakel Metaaldesign. Deze trap combineert de robuuste uitstraling van industrieel design met moderne elementen. De kern van de trap, een zwart gepoedercoate stalen middenboom, maakt een krachtig visueel statement. Daarnaast zorgen de rvs geslepen leuning en de donker geoliede rustieke eiken treden voor een strak en warm contrast in de ruimte.

De mix van materialen en kleuren maakt de trap een opvallend onderdeel van de hal. De zwarte stalen middenboom vormt een mooi contrast met de diepe tinten van de eiken treden, wat de trap tot een functioneel kunstwerk in de woning maakt. De rvs leuning, met zijn fijne afwerking, biedt een moderne touch die perfect past bij de algehele look van de trap.

Speciaal ontworpen voor dit huis, laat de trap de vaardigheid van Verbakel Metaaldesign zien in het leveren van maatwerk dat design en praktisch nut perfect combineert. Het resultaat is een stijlvolle en stevige trap die niet alleen de hal verfraait maar ook een blijvende indruk achterlaat bij iedereen die binnenkomt.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.