Skip to content

Engineering: Kast Staal & Hout

Een kast met een stalen frame en houten panelen is een mooie en functionele toevoeging aan elk interieur. Bij dit project is gekozen voor een stalen koker van 30x30mm om het frame te maken en eikenhouten panelen om de kast af te werken.

Het tekenwerk voor dit project is uitgevoerd met Ansys Spaceclaim, wat heeft geleid tot een nauwkeurig en gedetailleerd ontwerp. Vervolgens zijn er afbeeldingen gemaakt met behulp van Keyshot, zodat de klant een goed beeld kreeg van het eindresultaat.

Bij dit project zijn verschillende onderdelen gebruikt, zoals het stalen frame dat is afgewerkt met een poedercoating in zwart fijnstructuur. Dit zorgt voor een sterke en duurzame afwerking van het staal. De eikenhouten panelen zijn afgewerkt met een blanke lak, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan het hout.

Het ontwerp van de kast is eenvoudig en functioneel, met open planken en gesloten kastdeuren. Het stalen frame geeft de kast een industriële uitstraling, terwijl het gebruik van hout zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Een geslaagd ontwerp vanwege de combinatie van het industriële staal en het warme eikenhout. De kast is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in elk interieur.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.