Skip to content

Project 024 – Beek en Donk

Binnentuin Met Stalen Deuren: Een Oase in Loft Beek en Donk

Creëer een naadloze overgang tussen uw keuken en een rustgevende binnentuin in uw loft. Dit unieke concept, ontworpen door Hanssen ID, combineert stijlvolle stalen deuren en kozijnen met een geïntegreerde keukenwand van SieMatic.

De gebruikte glaspanelen zijn van blank helder gelaagd veiligheidsglas, een keuze die niet alleen esthetisch aangenaam is, maar ook de veiligheid in uw woning verhoogt. Deze glazen zorgen voor een ononderbroken zicht op uw groene oase, terwijl ze tevens voldoende natuurlijk licht doorlaten om de keuken en de binnentuin te verlichten.

Dit project in Beek en Donk is een perfect voorbeeld van hoe moderne architectuur en natuurlijke elementen samen kunnen komen in een woonruimte. De stalen deuren en kozijnen voegen een industriële touch toe, terwijl de integratie met de SieMatic keukenwand zorgt voor een gestroomlijnde en functionele esthetiek.

De binnentuin biedt niet alleen een visuele verrijking van uw leefomgeving, maar draagt ook bij aan het welzijn door een plek van rust en verbinding met de natuur te bieden. Het ontwerp van Hanssen ID toont aan dat met aandacht voor detail, functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan, en transformeert uw woonruimte in een unieke leefomgeving.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.