Skip to content

Project 033 – Eindhoven

Dubbele Spiltrap met Plateau in het Bruggebouw op Strijp-R, Eindhoven

In het historische Bruggebouw op Strijp-R in Eindhoven, een locatie rijk aan industriële geschiedenis van Philips, staat een indrukwekkende dubbele spiltrap die het klassieke industriële ontwerp naar een hoger niveau tilt. Dit unieke ontwerp, met een slanke gewalste trapboom en buis als centrale spil verbindt de etages op een mooie wijze.

De trap is voorzien van stalen tredendragers waarop massief mahoniehouten treden van 20mm dik liggen. Afgewerkt met een mat blanke lak voor duurzaamheid en een natuurlijke uitstraling. De toevoeging van rubberen antislipstrips zorgt voor veiligheid en comfort. Het staal, gepoedercoat in RAL 8022 zijdenglans, biedt niet alleen een robuuste kwaliteit maar ook een diepe, rijke uitstraling die prachtig contrasteert met het warme mahoniehout.

Het Bruggebouw, een monument van de industriële revolutie en nu een comfortabele woning dicht bij Strijp-S en Strijp-T, vormt de perfecte achtergrond voor deze trap. De dubbele spiltrap met plateau is niet alleen een functioneel element binnen deze historische context, maar ook een statement piece dat de rijke geschiedenis en het moderne wonen met elkaar verbindt.

Deze spiltrap in het Bruggebouw is een mooi voorbeeld van hoe oud en nieuw samenkomen. Het is een echte blikvanger die het huis speciaal maakt.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.