Skip to content

Project 021 – Beek en Donk

Exclusief Herenhuis in Beek en Donk Uitgerust met Stijlvolle Stalen Puien

Welkom bij een uniek herenhuis in Beek en Donk, waar moderne technologie en klassieke charme samenkomen door de installatie van geïsoleerde stalen puien met Forster profielen. Dit huis zet de norm met zijn diverse toepassingen, waaronder een geïsoleerde taatsdeur, draaikiepramen, scharnierdeuren, en grote kozijnen, alle verenigd door de elegante afwerking van zwart gepoedercoat staal (RAL 9005 fijnstructuur).

Deze stalen puien tillen het wooncomfort naar een hoger niveau door niet alleen esthetische schoonheid toe te voegen, maar ook de thermische prestaties en veiligheid van de woning te verbeteren. Met triple veiligheidsglas voorzien van een UV-coating, biedt dit huis een optimale lichtinval terwijl het de bewoners beschermt tegen schadelijke UV-straling en de energie-efficiëntie verhoogt.

Gekozen voor zijn diepe, rijke zwarttint, voegt het RAL 9005 fijnstructuur gepoedercoat staal een vleugje elegantie toe die naadloos aansluit bij de Belgische stijl van het herenhuis. De integratie van Forster profielen met hun geavanceerde technologie waarborgt een stevige, duurzame constructie die zowel veiligheid als comfort biedt.

Dit herenhuis in Beek en Donk staat als een prachtig voorbeeld van hoe moderne designelementen perfect kunnen samengaan met traditionele architectuur, en creëert een leefomgeving die zowel uitnodigend als innovatief is.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.