Skip to content

Project 013 – Rips

Exclusieve Stalen Taatsdeur Met FritsJurgens Systeem

Ontdek de ultieme combinatie van functionaliteit en design met onze stalen taatsdeur, uitgevoerd met het exclusieve FritsJurgens taatsdeursysteem. Dit unieke ontwerp kenmerkt zich door een klassieke, gelijke vakverdeling verrijkt met een opvallende handgreep die van plafond tot vloer reikt, wat een statement maakt in elke ruimte.

De deur, met een breedte van 1.2 meter, is vervaardigd met blank helder gelaagd veiligheidsglas en afgewerkt met een poedercoating in RAL 7016 fijnstructuur. Deze combinatie van materialen biedt niet alleen veiligheid en duurzaamheid maar ook een tijdloze uitstraling die past bij diverse interieurstijlen.

Het FritsJurgens systeem staat bekend om zijn perfecte werking, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien. Dit exclusieve systeem zorgt ervoor dat de deur soepel en geruisloos opent en sluit, wat bijdraagt aan het comfort en de luxe van uw woon- of werkruimte.

Kies voor een stalen taatsdeur van Verbakel Metaaldesign en ervaar de perfecte samensmelting van topkwaliteit, innovatieve technologie en verfijnd design.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.