Skip to content

Project 002 – Beek en Donk

Unieke Gedraaide Spiltrappen in Maatwerk Woonhuis Beek en Donk

In Beek en Donk staat een bijzonder woonhuis, waar het ontwerp specifiek is afgestemd op de twee indrukwekkende gedraaide spiltrappen. Deze trappen, naadloos aansluitend bij het plafond, vormen het middelpunt van de woning. Gemaakt van massief eiken met een blanke lak, combineren ze functionaliteit met een uniek ontwerp.

Deze centrale elementen zijn niet alleen praktisch voor de verbinding tussen keuken, slaapkamers en zolder; ze zijn ook een blikvanger die het interieur verrijkt. De sierlijke verbinding van de trappen, met hun zorgvuldig uitgewerkte ronde vormen, weerspiegelt de nauwgezette aandacht voor detail.

Uitgevoerd in wit, creëren de trappen een stijlvol contrast met het warme eikenhout. De mix van staal, hout, en strak stucwerk onderstreept de harmonie en het moderne karakter van het huis. De trappen zijn een toonbeeld van exclusief maatwerk, waarbij elke ronding en afwerking het resultaat is van vakmanschap en toewijding.

Dit huis in Beek en Donk demonstreert hoe een trap het centrale ontwerpelement kan zijn, waarrond een woning is vormgegeven. Zo wordt het een integraal onderdeel van de woonervaring en versterkt het de unieke sfeer van de ruimte.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.