Skip to content

Project 004 – Berlicum

Industrieel Ontworpen Stalen Middenboom Trap met Onderkwart

In de entreehal van een moderne woning staat een stalen middenboom trap met onderkwart, die industriële charme en minimalistisch design naadloos combineert. Deze speciaal ontworpen trap, met een trapsgewijs gebogen stalen boom in RAL 9004 zwart gepoedercoat staal en verrijkt met rustieke bouten, benadrukt een sterke industriële look. De massief eiken treden, blank gelakt, brengen een warm en natuurlijk element in het geheel.

De strakke stalen leuning zorgt ervoor dat alle aandacht naar de uniek gevormde trapboom en de eiken treden gaat, wat het karakter van de trap versterkt. Geplaatst bij de voordeur, naast een grote stalen glaswand die een blik biedt op de keuken, creëert de trap een open en uitnodigende sfeer in de hal. Het open ontwerp zonder plafond verhoogt de ruimtelijke ervaring en verbindt verschillende delen van het huis op harmonieuze wijze.

Deze trap is niet zomaar een manier om de verdiepingen te verbinden; het is een opvallend kenmerk van de woning, ontworpen met de specifieke wensen van de eigenaren in gedachten. Het combineert functionaliteit met een indrukwekkend visueel aspect, waardoor het een centraal punt in de woning is.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.