Skip to content

Project 008 – Heeze

Klassieke Trappen met Stalen Trapbomen in Villa Heeze

Twee opvallende trappen verrijken een villa in Heeze: een rechte steektrap en een onderkwart trap, beide ondersteund door stalen trapbomen. Bij de entree vallen deze trappen direct op, mede door de open ruimte die tot de nok uitstrekt, waardoor beide trappen goed zichtbaar zijn.

Deze trappen mengen klassieke stijl met hedendaagse materialen. De balustrades, uitgevoerd in RAL 7016 gepoedercoat staal met stalen spijlen, worden aangevuld met houten handrails en muurleuningen in mat gelakt eiken. Deze mix van materialen geeft de villa een tijdloos karakter en voegt warmte toe aan de binnenruimte.

De eiken treden, afgewerkt met een matte blanke lak, benadrukken de duurzaamheid en natuurlijke schoonheid van de trappen, waardoor ze niet alleen praktisch zijn maar ook een belangrijk onderdeel van het interieurontwerp vormen.

Deze trappen in Heeze laten zien hoe traditioneel vakmanschap en moderne ontwerpelementen kunnen samenvloeien tot een samenhangend geheel, en creëren een uitnodigende, indrukwekkende entree die de sfeer van de gehele villa bepaalt.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.