Skip to content

Project 006 – Mariahout

Moderne Muizentrappen met Eiken Treden in Woonhuis Mariahout

In Mariahout staan twee stalen muizentrappen, beide met een onderkwart.

Deze trappen vormen een slimme combinatie van de duurzaamheid van staal met de natuurlijke uitstraling van rustiek eiken. De treden zijn afgewerkt met een mat blanke lak, wat bijdraagt aan het warme karakter van het interieur.

De structuur van de trappen, inclusief de trapbomen, leuningen, en balustrades, is afgewerkt met RAL 9005 fijnstructuur gepoedercoat staal. Dit zorgt voor een strakke look die goed samengaat met de moderne uitstraling van de trappen. Het contrast tussen het donkere staal en het lichte eiken maakt de trappen tot een opvallend element in de woning.

Een specifiek kenmerk van deze trappen is de slanke vormgeving van de stalen trapbomen. Door het sterke materiaal was het mogelijk de trapbomen fijn te houden, waardoor de trappen subtiel aanwezig zijn in de kleinere ruimte. Dit ontwerp toont aan dat zelfs in beperkte ruimtes een trap zowel functioneel als een fraaie toevoeging aan het huis kan zijn.

Deze trappen in Mariahout illustreren hoe Verbakel Metaaldesign vakmanschap en slim design combineert, rekening houdend met zowel de functionaliteit als de harmonie met de woonomgeving, om zo een uniek element in het huis te realiseren.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.