Skip to content

Project 005 – Sint Oedenrode

Rechte Steektrap met Industrieel Design in Sint-Oedenrode

Deze moderne rechte steektrap, vervaardigd door Verbakel Metaaldesign, is een blikvanger in een woning in Sint-Oedenrode. Ontworpen om de begane grond met de eerste verdieping te verbinden, verrijkt deze trap de leefruimte zichtbaar vanuit zowel de keuken als de woonkamer. Met stalen trapbomen in RAL 9005 fijnstructuur gepoedercoat staal en houten multiplank treden biedt het een stijlvol contrast dat zowel warmte als een industrieel accent toevoegt aan het interieur.

De slanke uitvoering van de stalen trapbomen, gecombineerd met een minimalistische leuning en RVS draad voor de valbeveiliging, benadrukt het moderne, industriële ontwerp. De handrailing, met zijn zorgvuldig aangebrachte industriële details, en de 40mm dikke multiplex traptreden met een RVS antislip strip laten het vakmanschap en de aandacht voor detail zien die kenmerkend zijn voor Verbakel Metaaldesign.

Specifiek ontworpen voor deze woning in Sint-Oedenrode, illustreert de trap de expertise van Verbakel Metaaldesign in het creëren van trappen die niet alleen functioneel zijn maar ook visueel aantrekkelijk, en zo een onmiskenbare toevoeging aan het huis vormen. Het is een uitstekend voorbeeld van hoe goed design en praktische toepasbaarheid samen kunnen gaan, versterkt door de keuze voor hoogwaardige materialen en een nauwgezette afwerking.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.