Skip to content

Project 003- Lieshout

Moderne Plateau Trap met Visgraat Parket in Villa

In een moderne boerderij villa staat een op maat gemaakte stalen plateau trap die het toppunt van minimalistisch design en innovatief vakmanschap is. Deze trap valt op door zijn super dunne treden van slechts 2,5 cm dik, ingelegd met een visgraat eiken parket, tegen een ondergrond van zwart gepoedercoat staal in RAL 9005 fijnstructuur.

Geplaatst in de leefkeuken, omringd door glas, biedt de trap een open, ruimtelijk gevoel. De balustrade, gemaakt van 18mm dik gehard gelaagd veiligheidsglas, is subtiel bevestigd binnen de trapbomen.

Deze speciaal ontworpen trap dient niet alleen als verbinding tussen de verdiepingen, maar is ook een opvallend element dat bijdraagt aan de sfeer van de villa. De combinatie van materialen en het strakke ontwerp reflecteren de wensen van de klant en benadrukken de unieke aanpak van het maatwerk.

De trap in deze villa is een treffend voorbeeld van hoe moderne en landelijke stijlen samen kunnen komen, waarbij staal, natuurlijk hout en transparant glas zorgen voor een harmonieuze overgang in de woning.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.