Skip to content

Project 001 – Erp

Speciaal Ontworpen Plateau Trap in Erps Kantoorgebouw

In het kantoorgebouw van een toonaangevend bouwbedrijf in Erp staat een op maat gemaakte plateau trap die direct in het oog springt. Deze trap combineert open en dichte treden, wat resulteert in een moderne, industriële uitstraling. Vervaardigd uit stevig staal en massief eiken treden met een matte finish, biedt de trap een mooie balans tussen robuustheid en natuurlijke uitstraling.

De constructie is uitgevoerd met stalen trapbomen en een poedercoating in RAL 9005 fijnstructuur, wat zorgt voor een visueel opvallend contrast in de ruimte. Het ontwerp is versterkt door staanders en handrails van stalen kokerprofiel, terwijl de spijlen van buis met een ongelijke vakverdeling voor een uniek industrieel accent zorgen.

Deze trap dient niet alleen als een praktische oplossing binnen het kantoorgebouw; het is een toonbeeld van innovatief design en doordachte aandacht voor details. Elk element van de trap is ontworpen om zowel functionaliteit als visuele aantrekkelijkheid te bieden. Dit project illustreert Verbakel Metaaldesign’s toewijding aan maatwerk en expertise in het creëren van trappen die elke omgeving verrijken.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.