Skip to content

Project 007 – Leidschendam

Stalen Trap met Eiken Treden in Goossens Wonen en Slapen, Westfield Mall of the Netherlands

In het exclusieve winkelcentrum Westfield – Mall of the Netherlands, verrijkt een stijlvolle stalen trap de winkel van Goossens wonen en slapen. Ontworpen door de creatieve geesten bij Goossens, straalt deze trap een moderne uitstraling uit. De combinatie van staal, eiken, en glas maakt het niet alleen een functioneel element maar ook een blikvanger die klanten verwelkomt en leidt naar de showroom op de tweede verdieping.

De trap is vervaardigd met een aandacht voor kwaliteit en detail: staal in RAL 9004 fijnstructuur gepoedercoat, eiken treden behandeld met een speciale olie voor een duurzame afwerking, en een balustrade van extra helder, gehard en gelaagd glas. Deze materialen zorgen samen voor een harmonieuze overgang tussen de verdiepingen, terwijl ze de ruimte een open en luchtige uitstraling geven.

Een opvallend kenmerk van de trap is zijn indrukwekkende afmeting: 6 meter hoog en 9 meter lang, met een unieke ronde trapboom die naadloos overgaat in het ronde glas van de balustrade. Deze designkeuze maakt de trap niet alleen een functionele noodzaak maar ook een kunstwerk dat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de winkel.

Deze trap in de Goossens winkel demonstreert perfect hoe design en functionaliteit samen kunnen komen in een commerciële omgeving, waarbij elk aspect van de constructie bijdraagt aan een uitnodigende en inspirerende winkelervaring voor bezoekers.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.