Skip to content

Project 014 – Berlicum

Unieke Glazen Stalen Pui En Taatsdeur Met FritsJurgens Systeem

Ontdek de perfecte balans tussen design en functionaliteit met onze grote glazen stalen pui en bijbehorende enkele stalen taatsdeur. Dit unieke ontwerp valt op door zijn immense afmetingen en speelse vakverdeling, waardoor het een blikvanger is in elke ruimte.

De grote stalen pui, met een indrukwekkende breedte van 4 meter en een hoogte van 2.5 meter, is uit één deel vervaardigd. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde uitstraling en laat een overvloed aan natuurlijk licht binnen. De bijpassende stalen taatsdeur, voorzien van een half zwevende handgreep en speelse vakverdeling, complementeert het geheel en biedt een naadloze overgang tussen de verschillende ruimtes.

Vanuit de keuken biedt het grote kozijn een prachtig zicht op de stalen trap, terwijl de stalen taatsdeur een vloeiende doorgang van de woonkamer naar de hal creëert. Beide elementen zijn afgewerkt met blank gelaagd veiligheidsglas en gepoedercoat staal in RAL 9005 fijnstructuur, wat zorgt voor zowel duurzaamheid als een tijdloze elegantie.

Het FritsJurgens systeem M+, speciaal geselecteerd voor onze stalen taatsdeur, staat garant voor de hoogste kwaliteit in scharniertechnologie, waardoor een vlekkeloze en duurzame werking verzekerd is.

Kies voor een statement in uw interieur met onze stalen pui en taatsdeur, en ervaar de perfecte combinatie van esthetiek en innovatie.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.