Skip to content

Project 036 – Beek en Donk

Industriële Moderne Stalen Steektrap in Kantoor Beek en Donk

In een kantoor op het industrieterrein Bemmer IV in Beek en Donk staat een indrukwekkende rechte stalen steektrap, perfect passend binnen een industrieel modern ontwerp. Deze trap, gekenmerkt door zijn duurzaamheid en het minimale onderhoud dat nodig is, combineert functionaliteit met een stijlvolle uitstraling.

De constructie bestaat uit gepoedercoat staal in RAL 9005 fijnstructuur, wat zorgt voor een robuuste en tijdloze look. De treden, gemaakt van massief licht rustiek eikenhout en afgewerkt met een blanke lak, voegen een warm, natuurlijk element toe aan het industriële ontwerp. Stalen stootborden versterken de industriële vibe en zorgen voor een naadloze overgang tussen de treden.

Een van de speciale kenmerken van deze trap is het gebruiksgemak: de materialen zijn gekozen met oog op duurzaamheid, waardoor de trap weinig onderhoud vergt en gemakkelijk schoon te houden is. Dit maakt de trap niet alleen een esthetische aanwinst voor het kantoor, maar ook een praktische keuze voor bedrijfsruimtes die veel worden gebruikt.

Deze stalen steektrap in Beek en Donk is een toonbeeld van hoe industriële en moderne elementen kunnen samensmelten in een ontwerp dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is, perfect voor de dynamische werkomgeving van vandaag.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.