Skip to content

Project 040 – Sint-Oedenrode

Industriële Rechte Steektrap: Moderne Gerestaureerde Woonboerderij

Gerestaureerde woonboerderij, waar een industriële rechte steektrap de perfecte balans vindt tussen modern design en landelijke charme. Met stalen trapbomen en rustiek eiken treden vormt deze trap een centraal en opvallend element tussen de keuken en woonkamer.

Het gepoedercoat staal in RAL 7016 Fijnstructuur staat garant voor een duurzame afwerking die lang meegaat, terwijl het massief rustiek eiken een warme en natuurlijke uitstraling toevoegt. Het contrast tussen deze materialen benadrukt het industriële karakter van de trap en versterkt tegelijkertijd de authentieke sfeer van de woonboerderij.

Een uniek kenmerk van deze trap is de balustrade van verticale kokers, zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de strenge bouwvoorschriften, zonder afbreuk te doen aan de stijlvolle uitstraling. De naadloze integratie van de trap met de eeuwenoude houten balken van de boerderij creëert een visueel meesterwerk dat de rijke geschiedenis van het gebouw in ere houdt, terwijl het een eigentijdse flair toevoegt aan de traditionele omgeving.

Deze industriële rechte steektrap gaat verder dan puur functioneel zijn; het is een symbool van verfijning en verfijnde esthetiek dat elke ruimte verrijkt waarin het zich bevindt. Het toont de naadloze samensmelting van modern design en traditionele elementen, en creëert zo een uitnodigende en inspirerende leefomgeving.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.