Skip to content

Project 019 – Antwerpen

Innovatieve Koperen Kast Verrijkt Kantoor in Antwerpen

Ontdek het vakmanschap en de unieke stijl van een koperen kast, ontworpen door ROXXI, die een prominente plaats inneemt in een kantoor te Antwerpen. Deze bijzondere kast combineert robuuste stalen profielen met de warme gloed van onbewerkt koper, wat resulteert in een meubelstuk met een opvallende industriële uitstraling.

De keuze voor onbewerkt koper en mat blank gelakte stalen profielen draagt niet alleen bij aan het esthetisch design, maar benadrukt ook de authenticiteit en het rauwe karakter van de materialen. Deze benadering zorgt ervoor dat de kast niet alleen een functioneel opbergmeubel is, maar ook een statement piece dat de aandacht trekt in elke ruimte.

De speciale kenmerken van deze kast, waaronder de afmetingen en het gebruik van unieke materialen zoals koper, maken het tot een exclusief onderdeel van het interieur. Dit meubelstuk weerspiegelt de toewijding van ROXXI aan het creëren van op maat gemaakte ontwerpen die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Dit project in Antwerpen illustreert hoe de combinatie van traditionele materialen en moderne designprincipes kan leiden tot innovatieve interieuroplossingen die zowel functioneel als visueel indrukwekkend zijn. De koperen kast met stalen profielen is een bewijs van de mogelijkheden die ontstaan wanneer vakmanschap en creativiteit samenkomen.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.