Skip to content

Project 045 – Eindhoven

Messing Keuken: Levend Design in Industrieel Moderne Villa Eindhoven

Ontdek de unieke charme van een keuken volledig uitgevoerd in messing, gelegen in een industrieel moderne villa in Eindhoven. Deze op maat gemaakte keuken benut messing voor bladen, wanden en kastdeuren, waardoor een opvallende en tijdloze esthetiek wordt gecreëerd. Het onbehandelde messing is zorgvuldig gekozen om natuurlijk te verweren, waardoor de keuken een constant levende en evoluerende uitstraling heeft.

De keuze voor messing in deze villa brengt een warme gloed en een rijk gevoel van geschiedenis en karakter in de ruimte. Dit natuurlijke verweringsproces zorgt ervoor dat elke hoek van de keuken uniek is, met een patina dat met de tijd rijker wordt. Het resultaat is een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een kunstwerk op zich, perfect passend binnen de industriële en moderne architectuur van de woning.

Het ontwerp van deze keuken is een eerbetoon aan het concept van ‘levend design’, waarbij de materialen en elementen binnen de ruimte zich aanpassen en evolueren samen met de bewoners. Het is een plek waar elke dag een nieuwe ontdekking biedt, en waar de schoonheid van natuurlijke verandering wordt omarmd.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.