Skip to content

Project 016 – Lieshout

Minimalistische Stalen Taatsdeur Met FritsJurgens Systeem

Ontdek de ultieme combinatie van elegantie en functionaliteit met onze minimalistische stalen taatsdeur, uitgerust met het innovatieve FritsJurgens systeem. Speciaal ontworpen voor een moderne boerderij in Lieshout, biedt deze deur een naadloze overgang tussen de leefkeuken en de omliggende ruimtes, terwijl het de esthetiek van het interieur naar een hoger niveau tilt.

Dankzij het gebruik van de slankste stalen profielen en gelaagd veiligheidsglas met een zwarte poedercoating, staat deze taatsdeur symbool voor ultieme transparantie en lichtdoorlatendheid. Dit minimalistische ontwerp zonder vakverdeling zorgt voor een ongehinderd zicht en versterkt het gevoel van openheid binnen de ruimte.

De breedte van de deur, 1.2 meter, gecombineerd met het FritsJurgens systeem M+, garandeert een perfecte werking en biedt een ongeëvenaarde gebruikservaring. Het systeem staat bekend om zijn duurzaamheid en het vermogen om zware deuren moeiteloos te dragen, waardoor het een ideale keuze is voor deze specifieke toepassing.

Kies voor onze minimalistische stalen taatsdeur om uw interieur een moderne, stijlvolle uitstraling te geven zonder in te leveren op functionaliteit.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.