Skip to content

Project 050 – Rotterdam

RVS Kookeiland & Keuken Met Kastenwand

Als totaalleverancier voor metaal- en RVS-werken, zijn we trots op dit op maat gemaakte RVS kookeilanden en kastenwanden. Deze zijn speciaal ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen stijl en functionaliteit in moderne keukens, uitgevoerd in opdracht van 1573 Hout.

Voordelen van RVS in Uw Keuken

RVS, of roestvrij staal, is een uitstekende keuze voor keukens vanwege zijn duurzaamheid en gemakkelijk te onderhouden oppervlak. Het materiaal is bestand tegen roest, corrosie en vlekken, wat bijdraagt aan de hygiëne en het gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast weerstaat RVS de tijd met weinig tekenen van slijtage, wat een langdurige investering garandeert.

Esthetisch gezien biedt RVS een strakke, moderne uitstraling die goed past bij diverse interieurstijlen. De gladde oppervlakken reflecteren natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een lichtere, luchtigere ruimte. Bovendien is RVS neutraal en kan het goed gecombineerd worden met andere materialen zoals hout, glas of steen, waardoor het gemakkelijk is om een harmonieus design te creëren.

Ons RVS Kookeiland kenmerkt zich door een richtingloos geslepen afwerking en bevat een unieke ijsbak, ideaal voor het entertainen van gasten. Dit eiland is niet alleen een functionele toevoeging, maar ook een centraal designelement in uw keuken.

De Kastenwand met Geïntegreerde Koelsystemen sluit naadloos aan bij het kookeiland en is afgewerkt met een strakke korrel 320 schuring en geborsteld voor een matte uitstraling. De wand bevat geïntegreerde koelkasten en wijnkoelers, die zowel functioneel als esthetisch zijn en bieden een efficiënte opslagoplossing.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.