Skip to content

Project 025 – Delft

Stevige Stalen Constructie Ondersteunt 3D Geprint Keramiek in Project New Delft Blue

Maak kennis met de onzichtbare kracht achter Project New Delft Blue: een innovatieve stalen constructie, vervaardigd door ons team, die het fundament vormt voor een indrukwekkend kunstwerk ontworpen door Studio RAP.

Onze bijdrage aan dit kunstproject omvat een zorgvuldig ontworpen stalen constructie, die speciaal is ontwikkeld om het gewicht en de complexiteit van het 3D geprinte keramiek te ondersteunen. Het staal, dat thermisch verzinkt is voor een maximale levensduur en beschermd met een dubbele laag poedercoating.

Dit project, Project New Delft Blue, laat zien hoe de integratie van geavanceerde productiemethoden zoals 3D printen met traditionele kunstvormen nieuwe mogelijkheden opent voor zowel kunstenaars als ingenieurs.

Met Project New Delft Blue zetten we een stap vooruit in de wereld van moderne kunst en design, waarbij we de grenzen van creativiteit en technische uitvoerbaarheid verleggen. De samenwerking met Studio RAP en de realisatie van dit project is een bewijs van onze expertise en onze toewijding aan innovatie en kwaliteit.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.