Skip to content

Project 009 – Gennep

Stalen Deuren: Uniek En Op Maat Gemaakt

Bij Verbakel Metaaldesign staan we bekend om onze exclusieve stalen deuren. We zorgen ervoor dat elke deur niet alleen mooi is, maar ook perfect past bij de ruimte waarvoor het is ontworpen. Voor een recent project hebben we samengewerkt met Henny Bloemendaal van Bloemex om iets echt bijzonders te maken: stalen puien en taatsdeuren voor een uitvaartcentrum in Gennep.

De ontwerpen kenmerken hoge puien die veel licht doorlaten, met een eenvoudige vakverdeling en unieke, half zwevende handgrepen. Deze stijlvolle deuren scheiden de entree van de zaal en bieden een warm welkom met twee dubbele deuren. Het staal is afgewerkt met een zwarte poedercoating in fijnstructuur, terwijl het glas bestaat uit helder, gelaagd veiligheidsglas. Dankzij het Argenta systeem voor de taatsdeuren, gecombineerd met naadloos verwerkte glaslatten van L-profiel, is het resultaat zowel functioneel als visueel indrukwekkend.

Dit project toont onze toewijding aan kwaliteit en ons vermogen om samen te werken met ontwerpers om unieke, op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.