Skip to content

Project 020 – Rosmalen

Stijlvol Stalen Frame Accentueert Kookeiland in Woonhuis Rosmalen

In het hart van een modern woonhuis in Rosmalen, accentueert een prachtig stalen frame boven het kookeiland de ruimte met een mix van functionaliteit en design. Ontworpen door Jasper Verhey IDM, bestaat dit frame uit 30×30 kokerprofielen, afgewerkt met een RAL 9005 fijnstructuur poedercoating, wat zorgt voor een strakke en duurzame uitstraling.

Dit op maat gemaakte frame dient niet alleen als een esthetisch element in de keuken, maar heeft ook een praktische functie. Het is speciaal ontworpen om lampen en planten te ondersteunen, waardoor een unieke combinatie van verlichting en groen boven het kookeiland ontstaat. Deze elementen dragen bij aan de creatie van een warme en uitnodigende sfeer, waardoor koken en samenzijn nog plezieriger worden.

De keuze voor RAL 9005 met een fijnstructuur afwerking benadrukt de elegantie van het stalen frame, terwijl het robuuste ontwerp zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Dit ontwerp van Jasper Verhey IDM laat zien hoe met aandacht voor detail en innovatief design, praktische oplossingen hand in hand kunnen gaan met esthetische verrijking van de leefruimte.

Dit project in Rosmalen illustreert perfect de kracht van maatwerk in het interieurontwerp, waarbij functionaliteit, stijl en persoonlijke voorkeuren samensmelten tot een harmonieus geheel. Het stalen frame boven het kookeiland is een treffend voorbeeld van hoe moderne interieurs kunnen profiteren van de schoonheid en veelzijdigheid van stalen constructies.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.