Skip to content

Project 029 – Sint-Oedenrode

Unieke Stalen Middenboom Trap met Eiken Treden door Verbakel Metaaldesign

Verbakel Metaaldesign introduceert een op maat gemaakte stalen middenboom trap, tot stand gekomen na intensieve samenwerking met de eigenaren en een gedetailleerd ontwerpproces ondersteund door diverse 3D tekeningen. Het ontwerp valt op door de robuuste, strak afgewerkte middenboom die recht naar beneden loopt en vervolgens elegant weg buigt, terwijl de massief eiken treden een unieke draai maken. Deze constructie biedt een bijzonder visueel effect.

Een extra bijzonderheid van deze trap is hoe de treden en de balustrade zijn bevestigd: beide zijn blind gemonteerd, waardoor schroeven of bouten uit het zicht blijven. Dit detail draagt bij aan het strakke, minimalistische design en zorgt voor een vloeiende uitstraling zonder onderbrekingen.

De mix van zwart gepoedercoat staal voor de middenboom met de blank mat gelakte, rustieke eiken treden resulteert in een opvallend contrast dat zowel een moderne als warme sfeer uitstraalt. De solide stalen leuning voegt een subtiele, moderne flair toe en verzekert tegelijkertijd een veilige passage.

Dit project van Verbakel Metaaldesign is een prachtig voorbeeld van hoe maatwerk en innovatieve bevestigingstechnieken samen een element van zowel functionaliteit als uniek design in een woning kunnen brengen. De stalen middenboom trap met massief eiken treden en de ingenieus verborgen bevestigingen vormen samen een indrukwekkend middelpunt in elke ruimte, perfect balancerend tussen kracht en subtiele schoonheid.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.