Skip to content

Project 032 – Veghel

Stalen Muizenboom Trap met Onderkwart in Veghel

In een woonhuis in Veghel introduceert Verbakel Metaaldesign een stalen muizenboom trap met onderkwart, voortgekomen uit een nauwe samenwerking met de klant. Dit minimalistisch ontworpen meesterwerk, opmerkelijk door de afwezigheid van een balustrade, laat de pure vorm en structuur van de trap zien.

Geplaatst aan de rand van de woonkamer, is deze trap vervaardigd uit 10mm dikke staalplaat, afgewerkt in zwart fijnstructuur, wat een strak en modern uiterlijk geeft. Een cruciaal detail voor de veiligheid en het gebruiksgemak is de blind bevestigde stalen antislip strip van 5mm breed in elke trede.

De unieke eigenschap van deze trap ligt in de volledige constructie uit staalplaat, met naadloos gelaste onderdelen die de minimalistische vorm benadrukken. Dankzij het sterke staal is het mogelijk geweest om de trapbomen met een zeer fijne lijnvoering uit te voeren, waardoor de trap een functioneel kunstwerk wordt dat de woonruimte verrijkt.

Deze stalen muizenboom trap in Veghel staat symbool voor de expertise van Verbakel Metaaldesign in het creëren van op maat gemaakte trappen die perfect aansluiten bij de wensen van de klant en de architectuur van de woning, met nadruk op functionaliteit en visuele aantrekkingskracht.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.