Skip to content

Project 010 – Someren

Stalen Scharnierdeuren: Modern En Functioneel

Verbakel Metaaldesign staat voorop bij het leveren van unieke en functionele stalen scharnierdeuren. Ons meest recente project laat zien hoe we moderne ontwerpen kunnen integreren in bestaande karakteristieke woningen, waardoor het interieur een nieuwe dimensie krijgt.

In een prachtige villa, verborgen op een rustige locatie, hebben we stalen scharnierdeuren met vaste kozijnen geïnstalleerd die een brug slaan tussen klassieke charme en moderne inrichting. Deze deuren, ontworpen door ons team bij Verbakel Metaaldesign, bieden vanuit de woonkamer een indrukwekkend uitzicht door de grote vaste pui naar de betonnen trap. Ze verbinden de woonkamer met de hal en voordeur, waardoor natuurlijk licht de gang binnenstroomt en de ruimte optisch wordt vergroot.

De deuren zijn vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal met een fijnstructuur, gecombineerd met blank, helder veiligheidsglas. Dit zorgt niet alleen voor een veilige afscheiding maar ook voor een stijlvolle uitstraling die naadloos aansluit bij zowel het moderne interieur van de villa als haar karakteristieke uiterlijk.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.