Skip to content

Project 015 – Beek en Donk

Exclusieve Stalen Taatsdeuren En Kozijnen Door Hanssen ID

Ontdek de unieke combinatie van vakmanschap en design met onze stalen taatsdeuren en kozijnen, zorgvuldig ontworpen door de interieurarchitecten van Hanssen ID. Deze stijlvolle elementen zijn perfect geïntegreerd in het exclusieve penthouse in Beek en Donk, waar ze harmonieus samenvloeien met de karakteristieke houten spanten en de elegante visgraatvloer.

De vakverdeling van de taatsdeuren en kozijnen is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de unieke architectuur van de ruimte, met een naadloze overgang naar de opvallende tegels tegen de muren. Deze designkeuze creëert een visueel aantrekkelijk geheel dat de ruimte een open en luchtig gevoel geeft, terwijl het toch een gevoel van warmte en intimiteit behoudt.

Vervaardigd met hoogwaardig blank gelaagd veiligheidsglas en afgewerkt met een zwarte poedercoating in fijnstructuur, bieden onze stalen taatsdeuren en kozijnen niet alleen veiligheid en duurzaamheid maar ook een tijdloze esthetiek. Dit zorgt ervoor dat ze perfect passen binnen het luxe interieur van het penthouse.

Als speciaal kenmerk hebben we gekozen voor het Argenta taatsdeurscharnier, een keuze die zowel betaalbaarheid als duurzaamheid waarborgt. Deze scharnieren garanderen een vloeiende en geruisloze werking van de deuren, wat bijdraagt aan de algehele luxe ervaring van de ruimte.

Maak uw interieur compleet met onze stalen taatsdeuren en kozijnen voor een verfijnde en samenhangende uitstraling.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.