Skip to content

Project 017 – Aarle Rixtel

Stijlvolle Transformatie met Stalen Deuren

Ontdek de transformatie van een gewone buitenruimte naar een modern kantoor, dankzij de geavanceerde stalen buiten pui. Gerealiseerd met de fijnste Jansen Arte profielen, brengt dit ontwerp van Verbakel Metaaldesign het beste van twee werelden samen: de elegantie van klassiek design en de robuuste charme van industriële afwerkingen.

De sleutel tot deze metamorfose ligt in de zorgvuldige selectie van geïsoleerde, thermisch onderbroken stalen profielen. Deze keuze garandeert niet alleen een stijlvolle uitstraling maar ook een duurzame, energie-efficiënte oplossing voor elke ruimte. Het ontwerp pronkt met een klassieke look, verrijkt door een speelse vakverdeling die een tijdloze allure verleent aan het geheel.

Aan de binnenzijde onthult de pui zijn industriële ziel, afgewerkt met stopverf bij het glas, een knipoog naar de authentieke industriële designs. Deze unieke combinatie van stijlen maakt van wat ooit een simpele overkapping was, nu een volwaardig, inspirerend kantoor.

Door de isolerende eigenschappen van de pui wordt een comfortabele werkomgeving gecreëerd, waarin licht en ruimte de hoofdrol spelen. Het resultaat is een functionele, esthetisch aantrekkelijke ruimte die stimuleert en inspireert.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.