Skip to content

Project 022 – Beek en Donk

Stijlvolle Verlichting en Tafel Design met Stalen Accenten

Ervaar de perfecte synergie tussen functionaliteit en design met onze exclusieve verlichtingsoplossing en tafel, elk verrijkt met op maat gemaakte stalen elementen. Dit zorgvuldig samengestelde ontwerp kenmerkt zich door een lamp met elegante glazen bollen, ondersteund door een robuuste stalen bovenplaat. Deze bovenplaat weerspiegelt exact de vorm van de bijbehorende maatwerk tafel, waardoor een harmonieus en geïntegreerd geheel ontstaat.

De tafel, een meesterstuk op zich, staat op unieke, van staal vervaardigde poten. Deze poten zijn niet alleen een toonbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail, maar ook een statement van duurzaamheid en stevigheid. De combinatie van het glas van de lampen en het koude staal brengt een industrieel, doch verfijnd esthetisch gevoel in elke ruimte.

Dit ontwerp gaat verder dan alleen zijn functionele doel. Het dient als een middelpunt van elke ruimte, waarbij de unieke tafelpoten en de overeenkomende stalen bovenplaat een gespreksonderwerp vormen door hun opvallende aanwezigheid.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.