Skip to content

Project 023 – Rijswijk

Unieke Binnentuin in Loft Rijswijk: Glazen Wand met Metalen Accenten

Transformeer uw woonruimte met een adembenemende binnentuin, gecreëerd door een elegante glazen wand, omlijst met metalen boven- en onderplaten. Deze unieke toevoeging aan een loft in Rijswijk, zorgvuldig ontworpen door Jasper Verhey IDM, brengt licht, ruimte en natuur samen in het hart van uw thuis.

Deze speciale constructie gebruikt blank helder gehard en geslepen glas, wat niet alleen zorgt voor een ononderbroken zicht op de natuurlijke oase binnen, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de installatie garandeert. Het minimalistische ontwerp, met nauwelijks zichtbare bevestigingsdetails, zorgt voor een zwevend effect van de glazen panelen, waardoor de ruimte een open en luchtig gevoel krijgt.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze binnentuin is de unieke led-verlichting die in het glas verwerkt is. Deze innovatieve toepassing zorgt ervoor dat de glasplaten zelf licht geven, wat een betoverende sfeer creëert zodra de zon ondergaat. Dit element versterkt niet alleen het visuele aspect van de tuin, maar draagt ook bij aan de functionaliteit door voldoende licht te bieden voor de planten binnen.

Dit project in Rijswijk staat symbool voor de perfecte balans tussen design en natuur, waarbij elk element zorgvuldig is overwogen om een serene en uitnodigende ruimte te creëren. De binnentuin met glazen wand en metalen accenten van Jasper Verhey IDM is een prachtige getuigenis van hoe moderne woonruimtes kunnen profiteren van de integratie van natuurlijke elementen, terwijl ze tegelijkertijd een sterk architecturaal statement maken.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.