Skip to content

Project 044 – Den-Bosch

Unieke Lamp Verlicht Keukeneiland in Woning Den Bosch

In een stijlvolle woning in Den Bosch zorgt een unieke lamp, ontworpen door Jasper Verhey IDM, voor een sfeervolle verlichting boven het keukeneiland. Deze speciaal ontworpen lamp maakt gebruik van een smal U-profiel, gecombineerd met warme LED-verlichting, waardoor een zachte, uitnodigende sfeer in de keuken wordt gecreëerd.

Het design van Jasper Verhey IDM is met zorg samengesteld om zowel functioneel als esthetisch te zijn. De warme LED-verlichting zorgt voor voldoende licht tijdens het koken en eten, terwijl het elegante U-profiel een moderne touch aan de ruimte toevoegt. Deze lamp is niet alleen een bron van licht, maar dient ook als een centraal designelement in de keuken.

Deze unieke lamp boven het keukeneiland in Den Bosch is een prachtig voorbeeld van hoe innovatief design en praktische overwegingen samen kunnen komen om een ruimte te transformeren. Het is een bewijs van het talent van Jasper Verhey IDM om ruimtes te verrijken met unieke verlichtingsoplossingen die zowel mooi als functioneel zijn.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.