Skip to content

Project 018 – Rosmalen

Unieke Stalen Vouwwand Verrijkt Woonhuis Rosmalen

Ontdek hoe een woonhuis in Rosmalen een opmerkelijke metamorfose ondergaat met de toevoeging van een stalen vouwwand. Dit innovatieve ontwerp, vervaardigd door Jasper Verhey IDM, integreert thermisch onderbroken stalen profielen van Forster, belichaamd in een diepe zwarte RAL 9005 fijnstructuur afwerking, om een naadloze overgang tussen binnen- en buitenruimtes te creëren.

De keuze voor een stalen vouwwand biedt niet alleen een visuele uitbreiding van de leefruimte maar verhoogt ook de functionaliteit en flexibiliteit van het huis. De vouwwand zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de buitenomgeving en maximaliseert natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een ruimtelijk en open gevoel in huis.

Dit project staat symbool voor de harmonieuze samensmelting van design en praktisch nut. De thermisch onderbroken profielen zorgen voor een energie-efficiënte oplossing, die het hele jaar door comfort biedt, terwijl de RAL 9005 fijnstructuur afwerking een stijlvolle en moderne uitstraling geeft.

Het resultaat is een woonhuis dat zich onderscheidt door zijn openheid en connectie met de buitenwereld, zonder in te leveren op comfort of stijl.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.