Skip to content

Project 038 – Den-Bosch

Volledig Stalen Wenteltrap in Den Bosch

In het hart van een elegante woning in Den Bosch, ontworpen door Jasper Verhey IDM, staat een indrukwekkende volledig stalen wenteltrap. Dit minimalistische ontwerp maakt gebruik van slanke materialen om een stijlvolle en functionele verbinding te creëren tussen de verschillende verdiepingen van het huis.

De trap, strategisch geplaatst aan de rand van de woonkamer, leidt naar een Dekton plateau. Dit plateau dient als overgang naar een andere stalen trap die toegang biedt tot de slaapkamers. Het minimalistische ontwerp van de wenteltrap, gecombineerd met de strategische plaatsing, versterkt de openheid en lichtheid van de woonruimte, terwijl het toch een opvallend designelement blijft.

Voor de afwerking is gekozen voor een matzwarte lak, aangebracht op locatie, wat de trap een moderne en tijdloze uitstraling geeft. Deze keuze voor kleur en materiaal benadrukt niet alleen de strakke lijnen van het ontwerp maar voegt ook een diepte toe aan het interieur door het contrast met lichtere elementen in de ruimte.

Deze volledig stalen wenteltrap in Den Bosch is een perfect voorbeeld van hoe modern design en functionaliteit hand in hand kunnen gaan, waarbij elke stap in het huis een unieke ervaring biedt. Het is een bewijs van de vaardigheden van Jasper Verhey IDM in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als praktisch zijn voor het dagelijks leven.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.