Skip to content

Project 030 – Den-Dungen

Zwevende Plateau Trap in Villa Den Dungen

In een villa in Den Dungen, direct zichtbaar bij binnenkomst door de voordeur, staat een indrukwekkende zwevende plateau trap, ontworpen door Jasper Verhey IDM. Deze trap vormt een harmonieuze aanvulling op het maatwerk interieur van de villa, door zijn unieke design en functionaliteit.

Kenmerkend voor deze trap zijn de zwevende eiken treden, afgewerkt met lichtbruine olie, die een warme, natuurlijke look geven. Een opvallend kenmerk zijn de eerste twee treden, vormgegeven als een groot plateau van Dekton, wat een sterke indruk maakt in de entreehal. De zwevende brons getinte glazen balustrade, die 2 cm boven het plateau zweeft, creëert een effect van ruimtelijkheid en luchtigheid.

Het gebruik van brons getint, gehard en rond geslepen glas, samen met de groot formaat eiken treden, onderscheidt deze trap binnen de villa. Ledstrips, zowel onder de treden als langs de muurzijde, zorgen voor een subtiele verlichting die het ontwerp accentueert. Het brons getinte glas en de indrukwekkende afmetingen van de trap versterken de moderne en luxe sfeer.

De zwevende plateau trap in Den Dungen dient niet alleen als verbinding tussen de verdiepingen maar is ook een centraal kunstwerk dat bijdraagt aan de uitstraling van de woning. Elk element, van het zwevende design tot de materiaalkeuze, weerspiegelt de innovatieve visie van de ontwerper en het vakmanschap van Verbakel Metaaldesign, waardoor de trap een memorabele aanwezigheid in de entreehal heeft.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.