Skip to content

Project 037 – Den-Bosch

Zwevende Rechte Stalen Steektrap in Den Bosch

In het hart van Den Bosch staat een uniek project: een zwevende rechte stalen steektrap, Ontworpen door Jasper Verhey IDM. Uitgevoerd in 10mm dik staal, staat deze trap symbool voor minimalistisch design op zijn best.

De trap is zorgvuldig geplaatst aan de rand van de keuken, waar het naadloos integreert met het omliggende interieur. Een opvallend detail is hoe de lijnen van de op maat gemaakte kasten onder de trap doorlopen, wat getuigt van een doordachte ontwerpbenadering en vakmanschap. Deze integratie benadrukt eenheid en continuïteit binnen de leefruimte.

Geschilderd in mat zwart op de locatie zelf, transformeert de trap in een strak en tijdloos onderdeel van het huis. Het gebruik van staal uit één stuk onderstreept de kwaliteit en het unieke karakter van dit ontwerp.

Dit project in Den Bosch illustreert niet alleen de minimalistische schoonheid maar ook de innovatieve visie van Jasper Verhey IDM. Het toont aan hoe op maat gemaakt interieurontwerp leidt tot functionele en esthetisch aansprekende ruimtes die perfect op elkaar aansluiten.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, dwg, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.